foto

Thalissa Teixeira

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 We Met Before
2019 Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
2016 Miliardové výkupné

TV seriály

2021 Anne Boleyn (TV seriál)
Too Close (TV seriál)
2020 Trigonometrie (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
Two Weeks to Live (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
2018 Tisk (TV seriál)
Pure (E02)
2017 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt bez rozumu a citu (S19E05)
2016 Tři mušketýři (TV seriál)
We Are the Garrison (S03E10)
The Prize (S03E09)
Prisoners of War (S03E08)
další epizody (9)

Divadelní záznam

2017 National Theatre Live: Yerma (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

2020 We Met Before

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 We Met Before

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky