foto

Harry Tatelman

  • nar. 15.7.1914
    Keene, New Hampshire, USA
  • zem. 26.4.1997 (82 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1972 Short Walk to Daylight (TV film)
Závažná stopa (TV film)
1971 Birdmen, The (TV film)
Last of the Powerseekers, The (TV film)
Nájezd na Rommela
1968 Counterfeit Killer, The
1967 Valley of Mystery (TV film)
1966 Incident at Phantom Hill
1963 Munroe (TV film)
1956 Hot Blood
Run for the Sun
1955 Underwater!

TV seriály

1972 Jigsaw (TV seriál)
1968 The Outsider (TV seriál)
1963 Vacation Playhouse (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1959 The Alaskans (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky