foto

Josef Bierbichler

  • nar. 26.4.1948 (71 let)
    Ambach, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zwei Herren im Anzug
2015 Schau mich nicht so an
2014 Landauer - Der Präsident (TV film)
2013 Exit Marakéš
2011 Brand - Eine Totengeschichte
2009 Bílá stuha
Drtič kostí
Německo '09
2008 Der Architekt
Ein flüchtiger Moment
Im Winter ein Jahr
2007 Ohne einander (TV film)
2006 Zimní cesta
2004 Außer Kontrolle (TV film)
Das Konto (TV film)
2003 Hamlet_X
Hierankl
Polterabend (TV film)
2002 Ein Dorf sucht seinen Mörder (TV film)
2001 Heidi
2000 Abschied - Brechts letzter Sommer
Kód neznámý
1998 Hans Eppendorfer: Suche nach Leben
Hot Dogs
Neue Freiheit - keine Jobs
1997 Freier Fall (TV film)
Picasso in München
Zimní spáči
1995 Dicke Freunde (TV film)
1993 Smrtelná Marie
1992 Hamburger Gift (TV film)
Unsichtbare Freund, Der (TV film)
1991 Wildfeuer
1990 Theatermacher, The (TV film)
Wilhelm Tell (TV film)
1989 Mix Wix
1988 Sing, Vogel, sing! (TV film)
Wohin?
1987 Triumph der Gerechten
1986 Heilt Hitler!
1984 Rita Ritter
Wanderkrebs
1983 Mitten ins Herz (TV film)
Olympiasiegerin, Die
1982 Gespenst, Das
Kampftag (TV film)
Kondor, Die (TV film)
1981 Heinrich auf der Erbse
Mein Freund, der Scheich (TV film)
Neger Erwin, Der
1980 Komantsche, Der
Schaut her - und seht die Anmut meiner Hände (TV film)
1979 Woyzeck
1978 Druhé probuzení Christy Klagesové
Erste Walzer, Der (studentský film)
Harte Handel, Der (TV film)
Junge Mönch, Der
1977 Bierkampf
Servus Bayern
Tatort - Schüsse in der Schonzeit (TV film)
1976 Atlantikschwimmer, Die
Herz aus Glas
1975 Der Brandner Kaspar und das ewig' Leben (TV film)
Sieben Erzählungen aus der Vorgeschichte der Menschheit

TV seriály

2013 VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
1978 Zeit zum Aufstehn (TV seriál)

Dokumentární

2008 Achternbusch
2007 Bierbichler

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace