foto

Michal Kern

  • nar. 25.7.1979 (37 let)
    Valtice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se ve Valticích, ale děství prožil v Podivíně. Vystudoval DAMU. Působil v Činoherním studiu v Ústí nad Labem. Znát ho můžete z představení těchto divadel: Národní divadlo, Divadlo Na Fidlovačce, Divadlo v Celetné, Divadlo Komedie, Teatr Novogo Fronta, Divadlo Letí nebo Divadlo na Vinohradech. Objevil se v americkém filmu Aféra s náhrdelníkem v hlavní roli s Hilary Swank. Na televizní obrazovce se objevil v seriálech Letiště, Ordinace v růžové zahradě, Pojišťovna štěstí nebo Ulice.

Zdroj: Aerofilms

Herecká filmografie

Filmy

2016 Řachanda
2014 Raluca
2012 Aplaus (TV film)
Láska je láska
Praho, má lásko (studentský film)
2011 Pan Pozdě (studentský film)
2010 Automatic for the People (studentský film)
Ženy v pokušení
2009 Zoufalci

TV seriály

2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Bahno (E04)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Vyhazov (S01E02)
2012 Obchoďák (TV seriál)
Tři sta vteřin zpoždění (E06)
Lechtivá (E04)
2006 Letiště (TV seriál)
2000 Pra pra pra (TV seriál)

Dokumentární

2011 Kamenný příběh

TV pořady

2016 Farmářská jízda (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace