foto

Michal Kern

  • nar. 25.7.1979 (40 let)
    Valtice, Československo

Biografie

Narodil se ve Valticích, ale děství prožil v Podivíně. Vystudoval DAMU. Působil v Činoherním studiu v Ústí nad Labem. Znát ho můžete z představení těchto divadel: Národní divadlo, Divadlo Na Fidlovačce, Divadlo v Celetné, Divadlo Komedie, Teatr Novogo Fronta, Divadlo Letí nebo Divadlo na Vinohradech. Objevil se v americkém filmu Aféra s náhrdelníkem v hlavní roli s Hilary Swank. Na televizní obrazovce se objevil v seriálech Letiště, Ordinace v růžové zahradě, Pojišťovna štěstí nebo Ulice.

Zdroj: Aerofilms

Herecká filmografie

Filmy

2021 Arvéd
2019 Figurant
2017 8 hlav šílenství
2016 Řachanda
2014 Raluca
2012 Aplaus (TV film)
Láska je láska
Praho, má lásko (studentský film)
2011 Pan Pozdě (studentský film)
2010 Automatic for the People (studentský film)
Ženy v pokušení
2009 Zoufalci

TV seriály

2020 Poldové a nemluvně (TV seriál)
Michalova smrt (E05)
Slunečná (TV seriál)
Ženské zbraně (E12)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Návštěva z personálního (S01E16)
Stylista (TV seriál)
Festival ve Varech (E08)
Soutěž modelek (E07)
Kurková je v Praze! (E06)
další epizody (8)
Dáma a Král (TV seriál)
Zapomenutá vražda (S02E05)
Single Lady (TV seriál)
Pryč (S02E10)
Rekonstrukce (S02E09)
Zešílení (S02E07)
další epizody (9)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Nečekané nabídky (S05E48)
2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Na dosah ruky - 2. část (E10)
Modrý kód (TV seriál)
Bojuj, hrdino! (S02E05)
Specialisté (TV seriál)
Staré hříchy (S02E07)
Policie Modrava (TV seriál)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Bahno (E04)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Vyhazov (S01E02)
2013 Borgia (TV seriál)
Popeleční středa (S02E02)
2012 Obchoďák (TV seriál)
Tři sta vteřin zpoždění (E06)
Lechtivá (E04)
2006 Letiště (TV seriál)
Mrtvý muž letí (S01E08)
2000 Pra pra pra (TV seriál)

Dokumentární

2020 Pěšky bez hranic (TV film)
2011 Kamenný příběh

Divadelní záznam

2019 Sen čarovné noci (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2016 Farmářská jízda (TV pořad)