foto

Heather Menzies-Urich

  • nar. 3.12.1949
    Toronto, Ontario, Kanada
  • zem. 24.12.2017 (68 let)
    Frankford, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

1982 Endangered Species
1979 Captain America (TV film)
1978 Piraňa
1977 Tail Gunner Joe (TV film)
1976 James Dean (TV film)
Keegans, The (TV film)
1974 Doctor Dan (TV film)
1973 Sssssss
1972 Man in the Middle (TV film)
Outside In
1969 Computer Wore Tennis Shoes, The
Hail, Hero!
1968 How Sweet It Is!
1966 Havaj
1965 Za zvuků hudby

TV seriály

1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1982 Gavilan (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 Logan's Run (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Dokumentární

2005 Best Ever Family Films (TV film)

TV pořady

1975 Good Morning America (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace