foto

Laura Waterbury

  • nar. 12.3.1947
    Bedford, Ohio, USA
  • zem. 25.9.2013 (66 let)
    North Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Miláčku, zmenšil jsem děti
1988 Mac a já
Who Gets the Friends? (TV film)
1987 Letní škola
Vnitřní vesmír
1986 Ztřeštěné léto
1985 Radši umřít

TV seriály

1995 Frasier (TV seriál)
Předmluva (S02E15)
1993 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Svatba a nevěra (S01E15)
1992 Bob (TV seriál)
1990 Murphy Brown (TV seriál)
Brown and Blue (S03E02)
1989 Chicken Soup (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
Sister Kate (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 New Adventures of Beans Baxter, The (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)

Dokumentární

1991 Haunted Lives: True Ghost Stories (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky