foto

Grace Slick

  • nar. 30.10.1939 (80 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Rock Gardens (TV film)
1999 Jackie's Back! (TV film)
1987 The Return of Bruno (TV film)

TV seriály

2001 Witchblade (TV seriál)
1993 Great Books (TV seriál)

Dokumentární

2008 Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson
2004 Fly Jefferson Airplane
1997 Behind the Music (TV seriál)
1995 The History of Rock 'N' Roll, Vol. 6 (TV film)
1994 Woodstock Diary (TV film)
1972 Fillmore
One P.M.
1971 Love and Music
1970 Gimme Shelter
San Francisco Rock: A Night at the Family Dog (TV film)
1968 Monterey Pop

Hudební videoklipy

1987 Starship - Nothing's Gonna Stop Us Now (hudební videoklip)
1967 Jefferson Airplane: White Rabbit (hudební videoklip)

Host

TV pořady

1999 Turn Ben Stein On (TV pořad)
1994 Politically Incorrect (TV pořad)
1992 Howard Stern Interview, The (TV pořad)
1980 Fridays (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

1967 Jefferson Airplane: White Rabbit (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky