foto

Rodney Jerkins

  • nar. 16.9.1977 (43 let)
    Pleasantville, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Honey
2002 Intimate Portrait: Brandy (TV film)

TV seriály

2002 Brandy: Special Delivery (TV seriál)

Dokumentární

2016 Michael Jackson's Journey from Motown to Off the Wall
2013 Justin Bieber's Believe

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Rags (TV film)

Dokumentární

2004 Michael Jackson: The One (TV film)

Hudební videoklipy

2012 Ciara: Got Me Good (hudební videoklip)
2010 Lady Gaga feat. Beyoncé: Telephone (hudební videoklip)
2009 Janet Jackson - Make Me (hudební videoklip)
2007 Ciara feat. 50 Cent: Can't Leave 'em Alone (hudební videoklip)
Linda Király: Can't Let Go (hudební videoklip)
2006 Beyoncé feat. Jay-Z: Déjà Vu (hudební videoklip)
1999 Jennifer Lopez: If You Had My Love (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 The D.L. Hughley Show (TV pořad)
2013 Chasing the Saturdays (TV pořad)
2011 Americký X Factor (TV pořad)
Platinum Hit (TV pořad)
2006 Hills, The (TV pořad)
Made in Hollywood: Teen Edition (TV pořad)
2001 Access Granted (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2007 Linda Király: Can't Let Go (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky