foto

Wayne Sermon

  • nar. 15.6.1984 (35 let)
    American Fork, Utah, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Raubíř Ralf a internet

TV seriály

2015 The Muppets (TV seriál)

Dokumentární

2018 Believer
2013 Imagine Dragons: The Making Of Night Visions

Hudební videoklipy

2020 Imagine Dragons - Nothing Left To Say (hudební videoklip)
Imagine Dragons: Yesterday (hudební videoklip)
2019 Imagine Dragons - Bad Liar (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Birds (hudební videoklip)
2018 Imagine Dragons - Natural (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Next To Me (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Zero (hudební videoklip)
2017 Imagine Dragons - Believer (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Whatever It Takes (hudební videoklip)
Imagine Dragons: Thunder (hudební videoklip)
2015 Imagine Dragons - Friction (Lyric Video) (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Roots (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Shots (hudební videoklip)
Imagine Dragons: Gold (hudební videoklip)
2014 Imagine Dragons - I Bet My Life (hudební videoklip)
2013 Imagine Dragons: Demons (hudební videoklip)
Imagine Dragons: On Top of the World (hudební videoklip)
2012 Imagine Dragons - It's Time (hudební videoklip)
Imagine Dragons: Radioactive (hudební videoklip)
2009 Imagine Dragons - Uptight (hudební videoklip)

Koncert

2018 Imagine Dragons in Concert - Lollapalooza Berlin 2018 (koncert)
2016 Imagine Dragons: Smoke + Mirrors Live (koncert)

Host

TV pořady

1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2020 Imagine Dragons - Nothing Left To Say (hudební videoklip)
Imagine Dragons: Yesterday (hudební videoklip)
2019 Imagine Dragons - Bad Liar (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Birds (hudební videoklip)
2018 Imagine Dragons - Natural (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Next To Me (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Zero (hudební videoklip)
2017 Imagine Dragons - Believer (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Whatever It Takes (hudební videoklip)
Imagine Dragons: Thunder (hudební videoklip)
2015 Imagine Dragons - Friction (Lyric Video) (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Roots (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Shots (hudební videoklip)
Imagine Dragons: Gold (hudební videoklip)
2014 Imagine Dragons - I Bet My Life (hudební videoklip)
2013 Imagine Dragons: Demons (hudební videoklip)
Imagine Dragons: On Top of the World (hudební videoklip)
2012 Imagine Dragons - It's Time (hudební videoklip)
Imagine Dragons: Radioactive (hudební videoklip)
2009 Imagine Dragons - Uptight (hudební videoklip)

Koncert

2018 Imagine Dragons in Concert - Lollapalooza Berlin 2018 (koncert)
2016 Imagine Dragons: Smoke + Mirrors Live (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky