foto

Katja Studt

  • nar. 3.8.1973 (46 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 U Zlaté rukavice
2018 Ausgerechnet Sylt (TV film)
Sarah Kohr - Mord im Alten Land (TV film)
Tony a Julie 2 (TV film)
2017 Plavba snů: Jersey (TV film)
Velká strana
2015 Leberkäseland (TV film)
Utta Danella: Pomsta bude sladká (TV film)
Über den Tag hinaus (TV film)
2013 Nur mit euch! (TV film)
2012 Wiedersehen in Malaysia (TV film)
2011 Die Schäferin (TV film)
Kriminálka Istanbul - Cena života (TV film)
2009 Der Tote im Spreewald (TV film)
Stíny spravedlnosti (TV film)
2008 Mein Traum von Venedig (TV film)
2007 Tatort - Bienzle und die große Liebe (TV film)
2006 Ostrov koní (TV film)
Žena v rudých šatech (TV film)
2005 Hengstparade (TV film)
Čas přání (TV film)
2004 Der weisse Afrikaner (TV film)
Fiesta der Leidenschaft (TV film)
2003 Otisk
Z lásky k Tomovi (TV film)
2002 Das letzte Versteck (TV film)
Der Liebe entgegen (TV film)
2001 Recept na lásku
Vražedkyně (TV film)
2000 Natascha (TV film)
Tatort - Chaos (TV film)
1999 Balzac (TV film)
Meine beste Feindin (TV film)
Morgen gehört der Himmel dir (TV film)
Sluneční jas
1998 Koerbers Akte: Rollenspiel (TV film)
Metzger, Die (TV film)
Und alles wegen Mama (TV film)
Vergewaltigt - Eine Frau schlägt zurück (TV film)
1997 Sanfte Morde (TV film)
Tut mir leid wegen gestern (TV film)
Vergewaltigt - Die Wahrheit und andere Lügen (TV film)
1996 Bei Aufschlag Mord (TV film)
Brüder auf Leben und Tod (TV film)
Der Mörder und die Hure (TV film)
Doppelter Einsatz - Eine Weihnachtsüberraschung (TV film)
Heimatgeschichten - Das wird schon werden (TV film)
Männer vom K3 - Eine saubere Stadt, Die (TV film)
Sohn des Babymachers, Der (TV film)
1995 Kinder des Satans (TV film)
1994 Taxandria
1993 Smrtelná Marie
1992 Männer vom K3 - Jugendliebe, Die (TV film)
1991 Místo činu - Smrt mladé dívky (TV film)
1989 Bumerang - Bumerang

TV seriály

2020 Schwartz & Schwartz (TV seriál)
Wo der Tod wohnt (E03)
2019 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Den Mutigen gehört die Welt (E10)
SOKO Wismar (TV seriál)
Am falschen Ort (S17E12)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tief im Herzen (S18E21)
2016 Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Tod einer Legende (S01E02)
Der Teufel von Split (S01E01)
2015 Dr. Klein (TV seriál)
Liebe (S02E07)
Wilsberg (TV seriál)
Kein Weg zurück (E45)
2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Smrt pod palmami (S02E07)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Neuland (S13E03)
2008 Die Stein (TV seriál)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Kriminálka Istanbul (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Der Todfeind (E16)
1998 Klaun (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
SK Babies (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Und die Toten lässt man ruhen (E01)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Einsatz für Lohbeck (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Immer im Einsatz - Die Notärztin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Clara (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Wilder Westen inclusive (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky