foto

Lída Nopová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Anděl svádí ďábla
1983 Anděl s ďáblem v těle

Dokumentární

1997 Svou káru táhnem dál (koncert)

TV pořady

2012 Zrcadlo tvého života (TV pořad)
1999 Čtveráci (TV pořad)
1989 Karel Gott v Lucerně (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace