foto

Jane Milmore

  • nar. 25.3.1955
    Laramie, Wyoming, USA
  • zem. 4.2.2020 (64 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Jack and Janet Save the Planet (TV film)
1999 Wake In Providence, A
1990 I Love Lucy: The Very First Show! (TV film)

TV seriály

2004 Hlava rodiny (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Look Who's Not Talking (S01E07)
1998 The Hughleys (TV seriál)
1996 Správná Susan (TV seriál)
First Episode (S01E01)
1995 Bless This House (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1993 Daddy Dearest (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1991 Nurses (TV seriál)
1990 Sydney (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Wake In Providence, A
1982 Desperate Lives (TV film)
1981 Terror Among Us (TV film)
1980 If Things Were Different (TV film)
Prosba o lásku (TV film)

TV seriály

1998 The Hughleys (TV seriál)
1993 Daddy Dearest (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1990 Sydney (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1979 California Fever (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)

Dokumentární

2013 Quality Balls: The David Steinberg Story

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky