foto

David Lipper

  • nar. Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Unwilling
2015 Exodus do Šanghaje
Lost After Dark
Palatul Pionierilor
2014 Love by Design
Poslední šance na pomstu
2013 Temný let (TV film)
2012 Two Jacks
2010 Krásný chlapec
2006 Černý vdovec (TV film)
2005 Ochránce
Příběh Donalda Trumpa (TV film)
2004 Bláznivá svatba (TV film)
Yard Sale
2003 Bod zvratu (TV film)
Jane má schůzku (TV film)
Pomsta je sladká (TV film)
2002 Dokonalá past
Pod ochranou státu
1998 Bug Buster
1997 Love's Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder (TV film)
Rozpoutané peklo
1995 Dream Is a Wish Your Heart Makes: The Annette Funicello Story, A (TV film)
Family Values (TV film)
She Fought Alone (TV film)
1994 Surové hry (TV film)
1993 Nechci být sám (TV film)

TV seriály

2016 Fuller House (TV seriál)
DJ and Kimmy's High School Reunion (S02E11)
2015 Sons of Liberty (TV seriál)
Independence (E03)
The Uprising (E02)
A Dangerous Game (E01)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Ghost Bride (S01E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vražda v přímém přenosu (S02E15)
2004 Volání mrtvých (TV seriál)
Two Weddings and a Funeral (S01E20)
2001 Doc (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
1999 Misguided Angels (TV seriál)
1995 Plný dům (TV seriál)
Jeden nebo druhý (S08E12)
1994 Plný dům (TV seriál)
Claire v bezprostředním ohrožení (S08E08)
Další štace (S08E07)
Joeymu s láskou (S08E05)
1992 Krok za krokem (TV seriál)
Pozvání do klubu (S01E19)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Unwilling

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace