foto

Bernard Blancan

  • nar. 9.9.1958 (60 let)
    Bayonne, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Edmond
2016 D'une pierre deux coups
Nazar Palmus
Sur le plancher des vaches
Toril
2015 Cosmodrama
Meurtres à Carcassonne (TV film)
2014 La French
2013 12 ans d'âge
Landes
Le clan des Lanzac (TV film)
Weekend, Le
2012 Enclos du temps, L'
2011 Carmen (TV film)
Johanka v zajetí
Quand la guerre sera loin (TV film)
Été des Lip, L' (TV film)
2010 Les Nuits de Sister Welsh
Mimo zákon
2009 La Robe du soir
Londýnská řeka
Louise Michel la rebelle (TV film)
No pasaran
Rozchod
Sbohem, Gary
2008 Charlotte Corday (TV film)
Hauts murs, Les
Křížová palba
Léger tremblement du paysage
Voyage aux Pyrénées, Le
Voyage de la veuve, Le (TV film)
2007 Capitaine Achab
Résistance aux tremblements
Tel père telle fille
2006 Den vítězství
Hon na člověka (TV film)
Le Temps de la désobéissance (TV film)
Lettres de la mer rouge (TV film)
Un an
Un jour d'été (TV film)
2005 Cache cache
La Maison de Nina
Mâtines, Les
Quartier V.I.P.
Ravisseuse, La
2004 A co já?
Connaissance du monde (drame psychologique)
For intérieur
Inguélézi
V mysli vraha
Vražedná noc (TV film)
2003 Juego de Arcibel, El
Le Pharmacien de garde
Ptačí chřipka (TV film)
Rencontre avec le dragon
Záhadné zmizení (TV film)
À cran (TV film)
2002 Cause d'un garçon, À (TV film)
Chignon d'Olga, Le
Fais-moi des vacances
Passage du bac (TV film)
Un moment de bonheur
2001 Amour d'enfance
Chante
Dérives (TV film)
1999 Peau d'homme coeur de bête
Réflexion
Un dérangement considérable
1998 Conte philosophique (la caverne)
1996 Cri de Tarzan, Le
1995 (Sic)
Vie parisienne, La
1993 Regarde-moi quand je te quitte (TV film)
1991 Carnassiers, Les (TV film)
1989 Antonin

TV seriály

2017 Mise Odysseus (TV seriál)
2016 Vesnice ve Francii (TV seriál)
L'Embarquement (S07E12)
Le Vernissage (S07E11)
28-10-0-1 (S07E10)
další epizody (12)
2014 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Libération (S06E12)
Arrestations (S06E11)
La Loi du désir (S06E10)
další epizody (8)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Pohled na svět (S05E12)
Den poté (S05E11)
Alsace a Lorraine (S05E10)
další epizody (10)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
Commissaire Magellan (TV seriál)
2008 Revivre (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Kruhy v obilí (TV seriál)
2003 Franck Keller (TV seriál)
2002 Juliette Lesage, médecine pour tous (TV seriál)
Marion Jourdanová - Smysl pro povinnost (TV seriál)
2001 Rodinné příběhy: Na venkově (TV seriál)
Semailles et les moissons, Les (TV seriál)
2000 Modrý bicykl (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
H (TV seriál)
Louis la Brocante (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1989 A Tale of Two Cities (TV seriál)

Dokumentární

2017 Sigmaringen, le dernier refuge (TV film)
2010 La Tentation de Potosi

TV pořady

2006 Jamel comedy club (TV pořad)
Jour de fête (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace