foto

Olga Lowe

  • nar. 14.9.1919
    Durban, Jihoafrická republika
  • zem. 2.9.2013 (93 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Cous-cous
1980 Nižinský
1979 Záhadné písčiny
1973 Steptoe and Son Ride Again
1972 Carry On Abroad
1968 Kam orli nelétají
1955 Oh... Rosalinda!!
1952 So Little Time
1951 Hotel Sahara
1950 State Secret

TV seriály

1994 Hercule Poirot (TV seriál)
Vánoce Hercula Poirota (S06E01)
1985 EastEnders (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1978 Clifton House Mystery, The (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
1974 "Don't Drink the Water (TV seriál)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
The Time and the Place (E06)
1970 Play for Today (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Peníze ke spálení (E15)
1961 The Avengers (TV seriál)
1959 The Third Man (TV seriál)
1958 Hotel Imperial (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky