foto

Earlene Davis

  • nar. 27.4.1956 (62 let)
    Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Shannon's Deal (TV film)

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
7.1 (S02E02)
2017 Zlá krev (TV seriál)
Zavržená (S01E07)
Hororové stařeny (S01E06)
2015 Glee (TV seriál)
The Rise and Fall of Sue Sylvester (S06E10)
2014 Glee (TV seriál)
Opening Night (S05E17)
2013 Laskavý dotek (TV seriál)
Heaven's Just a Sin Away (S02E08)
Glee (TV seriál)
The End of Twerk (S05E05)
Naked (S04E12)
2011 Glee (TV seriál)
Hrnec zlata (S03E04)
Projekt "Fialové piano" (S03E01)
2010 Glee (TV seriál)
Furt (S02E08)
Rocky Horror Glee Show (S02E05)
2009 Glee (TV seriál)
Matrace (S01E12)
Směska (S01E08)
V jiném stavu (S01E04)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace