foto

Ada Nicodemou

  • nar. 14.5.1977 (42 let)
    Auburn, Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Almost
1999 Matrix

TV seriály

2017 Drop Dead Weird (TV seriál)
2000 Pizza (TV seriál)
1999 Pán šelem (TV seriál)
1998 Breakers (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1989 Záchranáři (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Beauty and the Geek Australia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace