foto

Mark Christopher Lawrence

  • nar. 22.5.1964 (53 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herec, dabér a stand-up komik Mark Christopher Lawrence se narodil 22.května 1964 v Kalifornii, kde vyrůstal se svými dvěma sourozenci. Už jako teenager navštěvoval ve škole debatní tým, vyhrál Literární olympiádu a v celostátním a národním stupni také cenu Bovero-Tabor Awars za nejlepšího mladého mluvčího v zemi. Debatní tým na škole brzy vedl a trénoval, brzy získal práci v LA Theater, kde si jej vyhlídl agent. Ten mu našel roli v TV seriálu Poldové z Hill Street.

Dále po celé Americe, Austrálii a Kanadě účinkoval jako stand-up komik. Prací v divadle San Francisco Mime Troupe se dopracoval k ocenění Dramalogue za jeho účinkování ve hře Minimanta. Za práci v The Glass House získal cenu NAACP, díky čemuž si jej všiml "král světa" James Cameron. Ten mu nabídl roli v Terminátorovi 2: Dnu zúčtování.

Od té doby je známý hlavně rolí Big Mika (Velký Mike) v seriálu NBC Chuck. V mnoha seriálech, jako třeba Hrdinové, Jmenuji se Earl a dalších také hostoval.

Šimon "koxin" Michalčík

Herecká filmografie

Filmy

2017 Circus Kane
Conflict of Interest
West of Hell
2016 The Chronicles of Rick Roll
2015 Cocked (TV film)
2014 Krvavé jezero: útok zabijáckých mihulí (TV film)
2010 Speed-Dating
Sudden Death!
2009 Halloween II
2006 Štěstí na dosah
2005 Fair Game
Life Is Ruff (TV film)
Obyčejné zázraky (TV film)
Ostrov
2004 Dobrodružství na letadlové lodi (TV film)
Garfield ve filmu
Vánoce naruby
2003 Ztracený poklad
2001 Dva do hry
Go with the Fro
Planeta opic
Svět podle Prota
2000 Retiring Tatiana
1999 Molly
V zajetí rocku (TV film)
1998 Superlék
1997 Kuplíři
Ta zatracená kočka
1995 Krvavý příliv
Tales from the Hood
1993 Fear of a Black Hat
12:01 (TV film)
1991 Dětská hra 3
Terminátor 2: Den zúčtování
1989 Velká výzva
1988 Caddyshack II

TV seriály

2017 Malibu Dan the Family Man (TV seriál)
2016 Pitch (TV seriál)
Unstoppable Forces & Immovable Objects (E08)
The Encounter (TV seriál)
2012 Chuck (TV seriál)
Chuck a rozloučení (S05E13)
Chuck a Sára (S05E12)
Chuck a rychlovlak (S05E11)
další epizody (5)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a Santův kostým (S05E07)
Chuck a služební cesta (S05E04)
Chuck a vousatý bandita (S05E02)
další epizody (12)
2010 Chuck Presents: Buy Hard - The Jeff and Lester Story (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a rodinná večeře (S04E10)
Chuck a třetí fáze (S04E09)
Chuck a první hádka (S04E07)
další epizody (16)
2009 Chuck (TV seriál)
Chuck a Kruh (S02E22)
Chuck a plukovník (S02E21)
Chuck a jáma lvová (S02E20)
další epizody (8)
2008 Buy More (TV seriál)
Chuck Versus the Webisodes (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a Santa Claus (S02E11)
Chuck a centrifuga (S02E08)
Chuck a bývalka (S02E06)
další epizody (9)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a kočár (S01E11)
Chuck a nedostižný protivník (S01E10)
Chuck a sérum pravdy (S01E08)
další epizody (8)
Hrdinové (TV seriál)
Pomoc bližnímu svému (S02E04)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Ukradl stánek na hot dogy (S01E13)
Tráva (TV seriál)
Vaření s Ježíškem (S02E02)
2005 Hot Properties (TV seriál)
2004 Hlava rodiny (TV seriál)
2003 The Mullets (TV seriál)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Emeril (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1998 Kelly Kelly (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 George Wendt Show, The (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace