foto

Lisa Chappell

  • nar. 18.10.1968 (50 let)
    Auckland, Nový Zéland

Biografie

Lisa se narodila 18. října 1968 v Aucklandu na Novém Zélandě. Má dva sourozence, a to sestru Catherine a bratra Lokiho.

Její nejslavnější rolí byla Claire Mcleod v seriálu MCLEODOVY DCERY, natočila tři úspěšné série a poté odešla věnovat se své další herecké a hlavně pěvecké kariéře. Po odchodu ze seriálu McLeodovy dcery se stala vegetariánkou a cvičí jógu.

Její herecké výkony byly oceněny dokonce několika cenami. V roce 2002 vyhrála soutěž Tv Week Logie o nejpopulárnějšího nováčka v herectví. V roce 2004 dokonce vyhrála soutěž o nejpopulárnější herečku. V roce 2006 vydala desku se svými písničkami.

Julie "yloveiou" Nyklesová

Herecká filmografie

Filmy

2017 Out of the Shadows
2016 Jean (TV film)
2012 Obležení (TV film)
2011 Emilie Richards: Nový Zéland, nový začátek (TV film)
2009 Coffin Rock
2007 Kuše
2006 Small Claims: The Reunion (TV film)
1996 Jack Brown Genius
1994 Hercules v podsvětí (TV film)
Herkules a ohnivý kruh (TV film)
1993 Desperate Remedies

TV seriály

2018 James Patterson - Vražda je věčná (TV seriál)
2009 The Cult (TV seriál)
2003 McLeodovy dcery (TV seriál)
Navěky sbohem (S03E29)
Bílá, barva smrti (S03E28)
Zloděj (S03E27)
další epizody (29)
2002 McLeodovy dcery (TV seriál)
Světlé zítřky (S02E22)
Nikdy víc pane pravý (S02E21)
Změna větru (S02E20)
další epizody (28)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
Velké závody (S01E16)
Nové boty (S01E15)
Kdo, co krade (S01E14)
další epizody (16)
1998 Ranaři (TV seriál)
1996 City Life (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Pýcha předchází svár (S01E07)
Mysterious Island (TV seriál)
1994 Letter to Blanchy (TV seriál)
1989 Shark in the Park (TV seriál)
1987 Gloss (TV seriál)

Dokumentární

2016 Roman Empire (TV seriál)
Born in the Purple (S01E01)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace