foto

Babsie Steger

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Taupe 2, La (TV film)
2007 Nous nous sommes tant hais (TV film)
Valentina a spol. (TV film)
2006 Test lásky (TV film)
2005 Désiré Landru (TV film)
Vous êtes libre? (TV film)
2004 Fond de l'air est frais, Le (TV film)
Menteur! Menteuse! (TV film)
2003 Komisař Moulin: Strmý pád (TV film)
Krásná Valentina (TV film)
2002 Alicino zrcadlo (TV film)
Sentiments partagés (TV film)
Šéf na míru (TV film)
2001 De toute urgence (TV film)
Ma vie en l'air (TV film)
2000 Bídníci (TV film)
Chacun chez soi (TV film)
Toute la ville en parle (TV film)
1999 Já za to nemůžu
1985 Palace

TV seriály

2014 Borgia (TV seriál)
1507 (S03E14)
1503, 1. část (S03E09)
1501 (S03E07)
další epizody (6)
2013 Borgia (TV seriál)
Sedm žalů (S02E11)
Proměna (S02E09)
Svatá Trojice (S02E07)
další epizody (8)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)
2007 Kruhy v obilí (TV seriál)
2004 Le proc (TV seriál)
2002 Ohnivé léto (TV seriál)
Père et maire (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
Láska a moře (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Maître Da Costa (TV seriál)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
1995 Croisière Foll'amour, La (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
Salut les musclés (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

TV pořady

1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace