foto

Marta Dřímal Ondráčková

  • nar. 19.2.1983 (37 let)
    Ostrava, Československo

Biografie

Marta se narodila 19.2.1983 (ve znamení vodnáře) v herecké rodině v Ostravě. Matka hrála v Divadle u Bezručů a otec byl sólistou baletu dnešního Národního divadla Moravskoslezského. Martu již v dětství lákalo filmové i divadelní herectví.

První možnost projevit svůj talent před televizními kamerami dostala v roce 1993, kdy jako desetiletá moderovala dětský pořad, který nesl název KLUBÍČKO. Marta studovala na Brněnském gymnáziu, odkud později přestoupila na JAMU, kde studovala obor muzikálové herectví. Mohli jsme jí vidět v divadelních hrách jako jsou například: Poprask na laguně, Marie Stuartovna (kde si zahrála hlavní roli), Lakomci, Natěrač a jiných.

V roce 2006 moderovala soutěžní pořad AZ-KVÍZ JUNIORr a v roce 2007 další soutěžní pořad pro děti s názvem VĚŘÍŠ SI. V roce 2008 dostala nabídku od TV Nova na moderování pořadu SNÍDANĚ S NOVOU. Marta tuto nabídku přijala a nyní jí můžeme vídat v některých dílech tohoto pořadu, který moderuje se svým kolegou Pavlem Svobodou. A ještě jí můžeme vídat v seriálu TV Nova ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ 2 v roli sociální pracovnice Anny Láskové.

danielosbourne

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hasičárna Telecí (TV film)
2005 Kamenný klíč (TV film)
2003 La Bête du Gévaudan (TV film)
1990 Freonový duch

TV seriály

2018 Hasičárna Telecí (TV seriál)
Požární útok (E08)
Vedro (E07)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Robi v pasti! (S05E49)
2016 Rapl (TV seriál)
Zatmění (S01E05)
2009 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zlatej chlap (S05E01)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)

Dokumentární

2019 Rozsudek (TV seriál)
Případ šťastného Tondy (S03E07)
Strážci (S03E06)
Vražda ve Sluníčku (S03E05)
další epizody (4)

Hudební videoklipy

2011 Hugo Toxxx - Lítám jako UFO (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2016 Romeo a Julie (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2012 18 je jen začátek (TV pořad)
2009 Tescoma s chutí (TV pořad)
2008 Věříš si? (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
2004 AZ-kvíz Junior (TV pořad)
2001 Rady ptáka Loskutáka (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky