foto

Nikos Verlekis

  • nar. 20.1.1949 (72 let)
    Arta, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 I Love Karditsa
Sto xespasma tou feggariou
1996 Biznes sta Valkania
1988 Nees, apithanes kai oraies
O pontikokynigos ton dyo ipeiron
1987 Oraios os Ellin (TV film)
1986 I blofa
Tile-kannivaloi
1985 Mia Maria se timi efkairias
1982 Tha se klepso, m' akous?
1981 Enas kontos tha mas sosei!
Garsoniera gia deka
Tis politsmanas to... kangelo
1980 Gefsi apo... Ellada!
1979 O palavos kosmos tou Thanasi
1977 Anomalo fortio
Koritsia me vromika heria
Lovci
Passi di morte perduti nel buio
1976 Land of the Minotaur
1974 Erotismos kai pathos
Oi kolasmenoi tou sex
1973 Ton arapi ki an ton plenis, to sapouni sou halas!..
1972 Agapi mou, paliogria
Taxidi ston erota kai ston thanato
Ti 30... ti 40... ti 50...
To xenodoheio ton dieftharmenon
1970 Aftoi pou milisan me ton thanato
T'adelfia orkistikan ekdikisi
1969 I diki enos athoou
I thysia mias gynaikas
Pethaino kathe ximeroma

TV seriály

2013 Brousko (TV seriál)
2008 I exafanisi (TV seriál)
2006 Tis agapis mahairia (TV seriál)
1998 Monahous Monahous (TV seriál)
To fterougisma tou glarou (TV seriál)
1994 Kalimera zoi (TV seriál)
Piso apo tis maskes (TV seriál)
1993 O ihos tis siopis (TV seriál)
1992 Oi frouroi tis Ahaias (TV seriál)
1991 I lampsi (TV seriál)
Myrto (TV seriál)
1990 I poli (TV seriál)
1989 Panselinos (TV seriál)
Stavrosi horis anastasi (TV seriál)
1987 Kerenia koukla (TV seriál)
1986 Kafeneio Emigrec (TV seriál)
1984 O Patouhas (TV seriál)
1982 I parea (TV seriál)
Oi axiopistoi (TV seriál)
1977 Who Pays the Ferryman? (TV seriál)
1976 Sta vimata tis elpidas (TV seriál)
1973 Apo tin alli ohthi (TV seriál)
1972 Stisihorou 73 (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1990 I poli (TV seriál)
1989 Panselinos (TV seriál)
1987 Kerenia koukla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky