foto

Nana Eikura

  • nar. 12.2.1988 (31 let)
    Kagoshima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ito
2019 Soreike! Anpanman: Kirameke! Aisu no kuni no Vanilla hime
2018 Ie ni kaeru to cuma ga kanarazu šinda furi o šiteimasu
2016 64 (Rokujon)
Rokujon: Kóhen
2015 Otoko no iššó
Tošokan sensó: Book of Memories (TV film)
Tošokan sensó: The Last Misson
2014 Miracle: Debikuro-kun no koi to maho
Wataši no Hawaii no arukikata
Yonimo kimyô na monogatari: 2014 Haru no tokubetsu hen (TV film)
2013 Hajimari no Uta (TV film)
Legal High: supešaru dorama (TV film)
Tošokan sensó
2012 Plovoucí hrad
2011 Tōkyō Kōen
Život ve mně
2010 Zettai nakanai to kimeta hi: Kinkjú special (TV film)
2009 Jomei ikkagecu no hanajome
Shiawase no Okurimono (TV film)
2008 Puropôzu dai sakusen special (TV film)
2007 Awa Dance
Boku wa imôto ni koi wo suru
Lemon no koro
Maison ikkoku (TV film)
Shibuya ku Maruyama cho
2004 Supêsu porisu

TV seriály

2018 Bokura wa Kiseki de Dekiteiru (TV seriál)
2017 Tókjó tarareba musume (TV seriál)
2016 99.9.: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
2015 Isan Souzoku (TV seriál)
2014 N no Tame ni (TV seriál)
2013 Kakušó: Keišičó sósa 3 ka (TV seriál)
Orinpikku no minoširokin (TV seriál)
Umi no ue šinrjódžo (TV seriál)
2012 Kuro no onna kjóši (TV seriál)
Saikou no jinsei no owarikata (TV seriál)
2011 Good Life ~Arigatou, Papa. Sayonara~ (TV seriál)
Micu no adži (TV seriál)
2010 Nakanai to kimeta hi (TV seriál)
2009 Mei-čan no šicudži (TV seriál)
2008 Hitomi (TV seriál)
2007 Propózu daisakusen (TV seriál)
2006 Dandori (TV seriál)
2005 Kiken na Aneki (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Nippon Academy šó (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)