foto

Peter Kurth

  • nar. 4.4.1957 (62 let)
    Güstrow, Meklenbursko, Východní Německo

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Schmitke (2014)

    - Když geolog Kryšpín (Petr Vršek) zavede Schmitkeho (Peter Kurth) do cínových dolů poblíž Kraslic, jsou takřka vypucované. Filmařům muselo dát práci najít na záběry vhodné místo, jelikož už 10 let se tam jezdí hrát paintball. Dále do těchto dolů bylo za druhé světové války deportován nespočet věznů, kteří těžili cínovou rudu. (kratoslav)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Und der Zukunft zugewandt
2018 Láska mezi regály
Sew the Winter to My Skin
Tatort - Der höllische Heinz (TV film)
2017 Allmen und das Geheimnis der Libellen (TV film)
Zwischen den Jahren
2016 Ein Mann unter Verdacht (TV film)
Ráj
2015 Die Kleinen und die Bösen
Herbert
Já a Kaminski
Tatort - Das Haus am Ende der Straße (TV film)
2014 Schmitke
Tatort - Der Eskimo
Töchter
2013 Arnes Nachlass (TV film)
Nord Nord Mord - Clüver und die fremde Frau (TV film)
Zlato
2012 Ein Jahr nach morgen (TV film)
Tatort - Es ist böse (TV film)
2011 Einer wie Bruno
Lena will es endlich wissen
Tatort - Eine bessere Welt (TV film)
Unter anderen Umständen - Mord im Watt (TV film)
2010 Frösche petzen nicht (TV film)
Im Schatten
M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod: Krim-Kongo (TV film)
Tatort - Schön ist anders (TV film)
2009 Kocour v botách (TV film)
Tatort - Neuland (TV film)
Whisky s vodkou
Zátoka pirátů
2008 1. Mai - Helden bei der Arbeit
Bergfest
Nachtschicht - Ich habe Angst (TV film)
Rosa Roth - Der Fall des Jochen B. (TV film)
Und Jimmy ging zum Regenbogen (TV film)
2007 Alle Alle
Die Weihnachtswette (TV film)
Windland (TV film)
2006 Das Duo - Auszeit (TV film)
Der Mann im Strom (TV film)
Kámoš
Místo činu: Černé srdce (TV film)
Security
2005 Der Mörder meines Vaters (TV film)
Hallesche Kometen
Kometen
Lächeln der Tiefseefische, Das
Nimm dir dein Leben
Strašidla
Wilsberg - Ausgegraben
Wochentage
2004 Delphinsommer (TV film)
Der Boxer und die Friseuse (TV film)
Zwischen Nacht und Tag
2003 Good bye, Lenin!
Liebe Schwester (TV film)
Místo činu: Brémy - Řeznická láska (TV film)
Northern Star
Solo für Schwarz - Tod im Park (TV film)
Wolfsburg
2002 Alles anders (studentský film)
Juls Freundin (TV film)
Schimanski: Azyl (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Tote erben nicht (TV film)

TV seriály

2018 Die Protokollantin (TV seriál)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (15)
2015 Kriminalista (TV seriál)
Ve jménu otce (S11E02)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Sonne, Mord und Sterne (S01E08)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Flaschensammler (S10E09)
2008 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Der schwarze Mann (E09)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Cesta na smrt (S02E05)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord nach Mitternacht (E08)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
Poslední pokus (S01E04)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1992 Karl May (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Staatsanwalt hat das Wort - Finderlohn (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Die Aldi-Brüder (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace