foto

Inez Bjørg David

  • nar. 6.2.1982 (38 let)
    Århus, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Weihnachten im Schnee (TV film)
Wenn's um Liebe geht (TV film)
2018 Léto ve Vietnamu (TV film)
2017 Das Joshua-Profil (TV film)
Für Emma und ewig (TV film)
Keine zweite Chance (TV film)
Zmatkářky: Každé řešení má svůj problém (TV film)
2016 Neu in unserer Familie - Ein Baby für alle (TV film)
Neu in unserer Familie - Zwei Eltern zu viel
2015 Ich bin dann mal weg
Los Veganeros
Nesmělý svůdník
Tatort - Schwerelos (TV film)
2014 Alles Ist Liebe
2013 Alaska Johansson (TV film)
Inga Lindström: Černá labuť (TV film)
2012 Die ProSieben Märchenstunde: Die Karawane der verfluchten Jungfrauen (TV film)
2011 205 - Zimmer der Angst
Jak princezny po nocích tancovaly (TV film)
Srdce mužů... a jedna opravdová láska
Útěk na Západ (TV film)
2009 Moře lásky: Shledání v Eriksbergu (TV film)
Mužská srdce

TV seriály

2020 Die Inselärztin (TV seriál)
Das Rätsel (E06)
Die Mutprobe (E05)
2019 Bonusfamilie (TV seriál)
Die Drei von der Müllabfuhr (TV seriál)
Die Inselärztin (TV seriál)
Die Entscheidung (E04)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Mořská panna (E09)
Štvanice (E08)
2018 Vraždy u jezera (TV seriál)
Čtvrtá oběť (E07)
2017 Beutolomäus und der wahre Weihnachtsmann (TV seriál)
Der schönste Tag des Jahres (E24)
Die dunkle Jahreszeit (E19)
Der Sieger (E12)
další epizody (5)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Dívka, která se ráda smála (E05)
Dokud je smrt nerozdělí (E04)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Kleiner Engel (S01E06)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Tichá voda (E03)
2015 Vraždy u jezera (TV seriál)
Rodinné tajemství (E02)
Kobra 11 (TV seriál)
Tísícerá smrt (S20E04)
Krvavé peníze (S20E02)
Krevní msta (S20E01)
2014 Vraždy u jezera (TV seriál)
Keltská kletba (E01)
2013 Binny a duchové (TV seriál)
Doc Meets Dorf (TV seriál)
2011 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Am Ende muss Glück sein (E14)
2010 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Wenn alles zerbricht (E13)
Spurlos (E12)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)

Dokumentární

2017 Triff... (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Ponyhof (TV pořad)
2013 Inka! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky