foto

Alexandr Buravskij

  • nar. 8.9.1952 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2007 Leningrad
1999 Čas lásky
1995 Sacred Cargo
1989 Katala

TV seriály

2004 Kulagin i partňory (TV seriál)
2002 Lednikovyj period (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2015 Koroleva krasoty (TV seriál)
Syn mojego otca (TV seriál)
2012 Berega (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
Zonnentau (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace