foto

Don McGuire

  • nar. 28.2.1919
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 13.4.1999 (80 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1970 Vojna není kojná
1965 McGhee (TV film)
1962 Charley Angelo (TV film)
1957 Delikátní delikvent
Hear Me Good
1956 Johnny Concho
1955 Artists and Models
Černý den v Black Rock
1954 3 Ring Circus
1953 Walking My Baby Back Home
1952 Back at the Front
1951 Meet Danny Wilson
1949 How to Smuggle a Hernia Across the Border

TV seriály

1979 From Here to Eternity (TV seriál)
1965 Mona McCluskey (TV seriál)
1962 Don't Call Me Charlie (TV seriál)
1959 Hennesey (TV seriál)
1954 Summer Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1955 Allen in Movieland (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1965 McGhee (TV film)
1962 Charley Angelo (TV film)
1957 Delikátní delikvent
Hear Me Good
1956 Johnny Concho

TV seriály

1965 Mona McCluskey (TV seriál)
1962 Don't Call Me Charlie (TV seriál)
1959 Hennesey (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1965 McGhee (TV film)
1957 Hear Me Good

TV seriály

1962 Don't Call Me Charlie (TV seriál)
1959 Hennesey (TV seriál)
1954 Summer Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace