foto

Eidan Hanzei

  • nar. 7.12.1964 (54 let)
    San Jose, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Gamer
Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí
1999 Modrý blesk
1996 Seržant Bilko
1995 Vražedné sny (TV film)
1994 Beanstalk
Long Shadows (TV film)
Perry Mason: Případ mrtvého guvernéra (TV film)
1993 Želví nindžové III
1992 Pushed to the Limit

TV seriály

2016 Poslední loď (TV seriál)
Den pod psa (S03E06)
Minové pole (S03E05)
Lehkomyslnost (S03E04)
další epizody (6)
2014 Havaj 5-0 (TV seriál)
Riskantní čin (S05E09)
2011 2 $ocky (TV seriál)
A problémy bohatých (S01E04)
Castle na zabití (TV seriál)
Kouzla a čáry (S03E12)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Discretion (S03E03)
2010 Famílie (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Na této skále (S04E13)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Sally in the Alley (S01E04)
2008 Dr. House (TV seriál)
Houseova hlava a Wilsonovo srdce 1/2 (S04E15)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Pravdu a nic než pravdu (S01E06)
1996 Ochránce (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Sherman Oaks (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Minulý čas, část první (S03E11)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace