foto

Jonathan Lajoie

  • nar. 1980
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Už odmalička sa v ňom prejavoval spevácky talent. Po ukončení vysokej školy však mal problémy s uplatnením talentu a istý čas pracoval v miestnom rádiu.

Preslávil sa až o pár rokov neskôr, a to svojimi internetovými videami, ako napríklad "Everyday Normal Guy", "Show Me Your Genitals", "WTF Collective", "Stay at Home Dad", "I Kill People" a mnohými inými, ktoré ho dostali do povedomia širokej verejnosti.

Okrem internetovej kariéry, rôznych komediálnych a speváckych vystúpení, hral taktiež v americkom sitcome THE LEAGUE.

Adam "adamulefa" M.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Moments of Clarity
2014 Falešní poldové
2013 Ass Backwards
Fízlové, hajzlové
2012 Wrong Cops: Chapter 1

TV seriály

2015 Liga snů (TV seriál)
The Great Night of Shiva (S07E13)
The 13 Stages of Grief (S07E12)
Adios y Bienvenidos (S07E11)
další epizody (13)
2014 Liga snů (TV seriál)
The Beach House (S06E13)
Ménage à Cinq (S06E12)
EBDBBnB (S06E11)
další epizody (13)
2013 Liga snů (TV seriál)
The 8 Defensive Points of Hanukkah (S05E13)
Baby Geoffrey Jesus (S05E12)
The Credit Card Alert (S05E11)
další epizody (13)
2012 Liga snů (TV seriál)
The Curse of Shiva (S04E13)
A Krampus Carol (S04E12)
12.12.12 (S04E11)
další epizody (13)
2011 Liga snů (TV seriál)
The Funeral (S03E13)
St. Pete (S03E12)
The Guest Bong (S03E11)
další epizody (13)
2010 Liga snů (TV seriál)
The Sacko Bowl (S02E13)
Kegel the Elf (S02E12)
Ramona Neopolitano (S02E11)
další epizody (13)
2009 Liga snů (TV seriál)
The Shiva Bowl (S01E06)
The Usual Bet (S01E05)
Mr. McGibblets (S01E04)
další epizody (6)
2003 Auberge du chien noir, L' (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2010 Comedy Central Presents: Jon Lajoie (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Host

Fanoušci tvůrce