foto

Josh Sussman

  • nar. 30.12.1983 (35 let)
    Teaneck, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Adi Shankar's Gods and Secrets
Fishbowl California
Paint It Red
2016 Turbotarantule 2: Druhá láva
2015 Transdarinka
2014 Pub Quiz (TV film)
2012 Starlet
Tomorrow Maybe
2011 Amy Alyson Fans
2010 Holyman Undercover
Monster Heroes
2009 Juggler, The
Midgets Vs. Mascots
Tak se měj

TV seriály

2014 Glee (TV seriál)
Opening Night (S05E17)
2012 Wedding Band (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Britney 2.0 (S04E02)
The New Rachel (S04E01)
2011 Glee (TV seriál)
Políbila jsem dívku (S03E07)
Projekt "Fialové piano" (S03E01)
Královna plesu (S02E20)
další epizody (5)
2010 Rybičky (TV seriál)
Warren the Ape (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Nepolíbená (S02E06)
Britney/Brittany (S02E02)
Konkurs (S02E01)
další epizody (8)
2009 Glee (TV seriál)
Okresní kolo (S01E13)
Na vozíku (S01E09)
Menšiny (S01E07)
další epizody (5)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Princezna na hrušce (S04E14)
2008 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Saving Wiz Tech: Part 1 (S02E06)
Wizard School: Part 2 (S01E14)
Wizard School: Part 1 (S01E13)
2006 What About Brian (TV seriál)
2005 My Crazy Life (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)

TV pořady

2011 Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace