foto

Cosimo Fusco

  • nar. 23.9.1962 (55 let)
    Matera, Basilicata, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Man Who Invented Christmas
2012 Berberian Sound Studio
Vite in ostaggio (TV film)
2011 Salto Vitale (TV film)
2010 Svatý Augustin (TV film)
2009 Andělé a démoni
Butterfly zone - Il senso della farfalla
Moana (TV film)
2008 Coco Chanel (TV film)
2006 Amore e libertà - Masaniello
Provinciale, La (TV film)
2005 Harb Atalia
Láska v Benátkách (TV film)
La terza stella
Lucia (TV film)
Svatý Petr (TV film)
2004 Karetní hráč
Porta delle sette stelle, La
2000 60 sekund
1999 Alexandria Hotel
Terra bruciata
1998 Osmnáctý anděl
1991 Rossini! Rossini!
1990 Aquile (TV film)
Únos lodi Achille Lauro (TV film)
1989 Dobrodružství Viléma Tella
1988 Domino

TV seriály

2017 1993 (TV seriál)
2009 Bene e il male, Il (TV seriál)
Il falco e la colomba (TV seriál)
2007 Řím (TV seriál)
Nezbytný výmysl (S02E08)
Bitva u Philippi (S02E06)
Hrdinové Republiky (S02E05)
další epizody (4)
2001 Alias (TV seriál)
Donna per amico 3, Una (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
Valeria medico legale (TV seriál)
1995 Přátelé (TV seriál)
Rossova nová přítelkyně (S02E01)
Holka nebo kluk? (S01E12)
Paní Bingová (S01E11)
1994 Přátelé (TV seriál)
Bez proudu (S01E07)
1990 Chobotnice 5 (TV seriál)
Il giudice istruttore (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace