foto

Kenneth Miller

  • nar. 28.5.1952 (68 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1990 Bohatí muži, svobodné ženy (TV film)
Love Boat: A Valentine Voyage, The (TV film)
1988 Nightingales (TV film)
1985 There Were Times, Dear (TV film)

TV seriály

1981 Dynastie (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2000 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Óda na radost (S10E27)
Předposlední (S10E26)
Mám z vás radost... vážně (S10E25)
další epizody (15)
1999 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Devět lehce našlehaných žloutků (S10E12)
Sourozenecké veselí (S10E11)
Co je ve jménu (S10E10)
další epizody (27)
1998 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Maratonec (S09E10)
Následující možnosti (S09E09)
Vrátil jsem se, protože (S09E08)
další epizody (27)
1997 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Santa ví (S08E14)
Komická výpomoc (S08E13)
Skuteční přátelé (S08E12)
další epizody (33)
1996 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Dárky jsou zabaleny (S07E13)
Den zúčtování (S07E12)
Kdybych měl kladivo (S07E11)
další epizody (30)
1995 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Andělé, o kterých jsme slyšeli (S06E15)
Šťastný syn (S06E14)
Soud (S06E13)
další epizody (30)
1994 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Vánoce jako každý rok (S05E15)
Nespravedlnost pro všechny (S05E14)
V plamenech (S05E13)
další epizody (15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky