foto

Hannah Marks

  • nar. 13.4.1993 (27 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tato mladá americká herečka se celým jménem jmenuje Hannah Gayle Marks a narodila se 13. dubna 1993 v Santa Monice, Californii. Těsně před jejími druhými narozeninami se rodina přestěhovala do městečka San Luis Obispo. V 6 letech oznámila rodičům, že chce být herečkou.

Během následujících pěti let se její zájem o hraní jen prohluboval. Navštívila přes sto vystoupení v nedalekém divadle. V 11 letech přesvědčila rodiče, aby se s ní vydali na zkušenou do Hollywoodu. Těsně před návratem se jí podařilo uspět na konkurzu do hororu DOLL GRAVEYARD. O měsíc později získala roli v Thrilleru DANIKA po boku Marisy Tomei. Hned poté následovala role ve filmu BEZVA VEJŠKA, kde si zahrála mladší sestru Justina Longa.

Od té doby dostala menší role v několika seriálech MYŠLENKY ZLOČINCE, VRAŽEDNÁ ČÍSLA nebo PRIVATE PRACTICE. V roce 2009 získala menší roli i v seriálu TRÁVA, objevila se v 7 epizodách. Větší úspěchy přinesl rok 2010, kdy byla nejprve obsazena do seriálu FLASHFORWARD, který ale bohužel potkal konec po jedné sérii. Hlavně se však ukázala v roli Tammy ve snímku THE RUNAWAYS.

Je jedináček a pořídila si dva teriéry, aby se necítila sama. Dřív aktivně dělala karate – dosáhla na červený pásek.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dinner in America
I Used to Go Here
2019 Daniel Isn't Real
You Can't Win
2018 Almost Home
Banana Split
High Resolution
2016 Hard Sell
Punk's Dead
Slash
2015 Anestezie
Southbound
2014 Dawn
Síla naděje
2013 Mé potrhlé já
2010 The Runaways
2006 Bezva vejška
Danika
2005 Doll Graveyard

TV seriály

2019 Dark/Web (TV seriál)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
A Very Good Boy (S05E05)
2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Denial of Service (E08)
Clear History (E05)
Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Nice Jacket (S02E10)
Trouble is Bad (S02E09)
Little Guy, Black Hair (S02E08)
další epizody (10)
2016 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Two Sane Guys Doing Normal Things (S01E08)
Weaponized Soul (S01E07)
Fix Everything (S01E06)
další epizody (8)
The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Wedding (S01E09)
The Real Papaya (S01E02)
Pilot (S01E01)
2015 Stoupenci zla (TV seriál)
Domov (S03E04)
Nešika (TV seriál)
Reality Does Not Bite (S05E10)
Say No to the Dress (S05E09)
2014 Nešika (TV seriál)
Finals (S04E12)
Snow Job: Part 2 (S04E11)
Snow Job: Part 1 (S04E10)
další epizody (4)
Castle na zabití (TV seriál)
Telekineze (S06E15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rekviem za pornohvězdu (S16E05)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Organ Grinder (S01E10)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Goal Line (S01E12)
Baggage Claim (S01E11)
A Wing and a Player (S01E10)
další epizody (12)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Oprava směru (E19)
Zpětný ráz (E13)
Odhalení nula: část druhá (E12)
2009 Hank (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Sát a vyplivnout (S05E09)
Nádhera, nádhera (S05E01)
2008 Tráva (TV seriál)
If You Work for a Living, Then Why Do You Kill Yourself Working? (S04E13)
Till We Meet Again (S04E12)
Head Cheese (S04E11)
další epizody (5)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Heartland (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
In Which Addison Finds a Showerhead (S01E05)
Ranč Heartland (TV seriál)
The Winner (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Tajemství a lži (S01E21)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
První pohled klame (S02E08)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 After Everything

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)