foto

Cyril Valšík

  • nar. 10.9.1939 (80 let)
    Stará Boleslav, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1989 Posledné hry (TV film)
1987 Matej Bel z Očovej (TV film)
Teraz sa už nehráme... (TV film)
1986 Modrá zelená zóna (TV film)
Neobyčajné všedné dni (TV film)
Smutné radosti (TV film)
1985 Karabínka (TV film)
Sekera (TV film)
1984 Kto chce získať princeznú (TV film)
Súťaž o milión (TV film)
1982 Pád hore (TV film)
1981 Desiaty chlap (TV film)
1980 Posledný súd Michelangela Buonarrotiho (TV film)
1976 Syn (TV film)
1974 Výkriky z polnoci (TV film)
1973 Havária (TV film)
Slnko nad Bratislavou (TV film)
Víťazný čas (TV film)
1972 Tesne pred záverečnou (TV film)

TV seriály

1972 Môj autor (TV seriál)

Dokumentární

1982 Diagnózy svedomia (TV film)
1978 Škola pre šéfov (TV film)
1977 Ve Vajnoroch hrozny zrajú (TV film)
1976 Niet cudzích detí (TV film)
1973 Kremnické dukáty (TV film)
1971 Signály z budúcnosti (TV film)

TV pořady

1978 Keby som ja mala zo zlata hrabličky (TV pořad)
1972 Nedeľná chvíľka poézie (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Modrá zelená zóna (TV film)
1982 Pád hore (TV film)
1981 Desiaty chlap (TV film)
1976 Syn (TV film)

TV seriály

1972 Môj autor (TV seriál)

Dokumentární

1976 Niet cudzích detí (TV film)
1971 Signály z budúcnosti (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky