foto

Ursula Mellin

  • nar. 7.1.1938 (83 let)
    Kiel, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Mache alles mit
1970 Deep End
Ludwig van Beethoven: '...in allem streng die Wahrheit' (TV film)
1969 Celestina, La
1968 Helga und Michael

TV seriály

1981 Silas (TV seriál) - vyp.
1976 Star Maidens (TV seriál)
1974 Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
1973 Bastian, Der (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
1970 Die Kriminalerzählung (TV seriál)
1969 Meine Schwiegersöhne und ich (TV seriál)
1968 Kermesse des brigands, La (TV seriál)
Zimmer 13 (TV seriál)
1967 Dreizehn Briefe (TV seriál)
Kommissar Brahm (TV seriál)
Von Null Uhr Eins bis Mitternacht - Der abenteuerliche Urlaub des Mark Lissen (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1958 Sie schreiben mit (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky