foto

Helmut Everke

  • nar. 1935

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Gelbe vom Ei, Das (TV film)
Herzlos (TV film)
1997 Das Erste Semester
1995 Das ist Dein Ende (TV film)
1994 Die Sieger
1984 Is' was, Kanzler
1970 Triumph des Todes oder Das große Massakerspiel (TV film)
1966 Prinz Friedrich von Homburg (TV film)
1961 Wir sind noch einmal davongekommen (TV film)

TV seriály

2006 Místo činu (TV seriál)
Das ewig Böse (S37E04)
2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Wo ist Kurt? (S02E10)
2001 Drehkreuz Airport (TV seriál)
1999 Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Bombenstimmung (S28E23)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Herz-As (S26E16)
1992 Oppen und Ehrlich (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1973 Frühbesprechung (TV seriál)
1968 Chronik der Familie Nägele (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky