foto

Petr Puha

  • nar. 23.5.1975 (44 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Přijde letos Ježíšek?
2012 L'olimpiade nascosta (TV film)
2011 Czech Made Man
Saxána a Lexikon kouzel
2008 Máj
Rezoluce 819 (TV film)
2007 Láska In Memoriam (TV film)
O život
Operace Silver A (TV film)
2006 Ro(c)k podvraťáků
2005 Kousek nebe
2004 93, rue Lauriston (TV film)

TV seriály

2009 Přešlapy (TV seriál)
Porod v přímém přenosu (S01E02)

Dokumentární

2011 Nickyho rodina
2009 Hanin kufřík

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky