foto

Leif Liljeroth

  • nar. 18.10.1924
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko
  • zem. 25.2.2018 (93 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Hassel - Förgörarna
1996 Zonen
1993 Dockpojken
1992 De giriga (TV film)
Hassel - Svarta banken (TV film)
Vyděrači (TV film)
Vykupitelé (TV film)
1991 Freud flyttar hemifrån...
1989 Oběti (TV film)
Otrokáři (TV film)
Padělané cenné papíry (TV film)
Terrorns finger (TV film)
1983 Lyckans ost
Midvinterduell (TV film)
1981 Inspektor Beck v Budapešti
1976 Agaton Sax och Byköpings gästabud
1970 Reservatet (TV film)
1969 Eva - den utstötta
1968 Korridoren
Mladé ženy
1967 Roseanna
1964 491
1961 Stöten

TV seriály

1998 Kvinnan i det låsta rummet (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)
1986 Studierektorns sista strid (TV seriál)
1975 Pojken med guldbyxorna (TV seriál)
1967 Kullamannen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky