foto

Ian McCulloch

  • nar. 5.5.1939 (79 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Tvrdá fuška
1980 Vetřelci na Zemi
Witching Time
Zombi Holocaust
1979 Zombi 2
1975 Ghoul, The
1971 Já, zrůda
1970 Cromwell
1967 It!

TV seriály

1990 Inspektor Taggart (TV seriál)
Nepřátelský svědek (S05E03)
1985 Inspektor Taggart (TV seriál)
Vražda na začátku sezóny (S01E03)
1981 Diamonds (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Dvojí přístup (S04E12)
1979 Running Blind (TV seriál)
1975 Survivors (TV seriál)

Dokumentární

2016 FantastiCozzi - a.z.
2005 NotNa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace