foto

Ian McCulloch

  • nar. 5.5.1939 (81 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Tvrdá fuška
1980 Vetřelci na Zemi
Witching Time
Zombi Holocaust
1979 Zombi 2
1975 Ghoul, The
1971 Já, zrůda
1970 Cromwell
1967 It!

TV seriály

1990 Inspektor Taggart (TV seriál)
Nepřátelský svědek (S05E03)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Vláda násilí (S01E04)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Vražda na začátku sezóny (S01E03)
1981 Diamonds (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Dvojí přístup (S04E12)
1979 Running Blind (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
Child's Play (S01E04)
1975 Survivors (TV seriál)
1961 Discs a Go-Go (TV seriál)

Dokumentární

2016 FantastiCozzi - a.z.
2005 NotNa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky