foto

Džundži Nišimura

  • nar. 23.12.1955 (65 let)
    Jobuko, prefektura Saga, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Kjó kara maó! R
1999 Taiho šičau zo: The Movie
1997 Kishin dōji Zenki gaiden: Anki kitan
1995 Ranma ½ SUPER
1994 Mars
Ranma 1/2: Čó musabecu Kessen! Ranma team VS Densecu no hó'ó
1992 D-1 Devastator
1991 Doc Typhoon
1989 Šuten dódži
1987 Pro Golfer Saru: Kóga hikjó! Kage no ninpó golfer sandžó!
1986 Pro Golfer Saru: Super Golf World e no čósen!!

TV seriály

2018 Basilisk: Kóga ninpó čó (TV seriál)
Óka, Sakimodoritari (S02E24)
Óka, Midareau (S02E23)
Ma, Jomigaeritari (S02E22)
další epizody (24)
2017 Neo Yokio (TV seriál)
The Russians? Exactly, the Soviets. (E05)
2016 Bakuon!! (TV seriál)
ViVid Strike! (TV seriál)
2015 Dog Days'' (TV seriál)
2014 Glasslip (TV seriál)
2013 Baku Tech! Bakugan Gači (TV seriál)
Koitabi: True Tours Nanto (TV seriál)
2012 Dog Days' (TV seriál)
2010 Dóbucu kankjó kaigi (TV seriál)
Nurarihjon no mago (TV seriál)
Episode 24 (S01E24)
Episode 23 (S01E23)
Episode 22 (S01E22)
další epizody (24)
2009 Kjó kara maó! (TV seriál)
Episode 39 (S02E39)
Episode 38 (S02E38)
Episode 37 (S02E37)
další epizody (6)
2008 Mission-E (TV seriál)
True Tears (TV seriál)
Kjó kara maó! (TV seriál)
Episode 33 (S02E33)
Episode 32 (S02E32)
Episode 31 (S02E31)
další epizody (33)
2006 Simoun (TV seriál)
Kjó kara maó! (TV seriál)
Episode 78 (S01E78)
Episode 77 (S01E77)
Episode 76 (S01E76)
další epizody (8)
2005 Kjó kara maó! (TV seriál)
Episode 70 (S01E70)
Episode 69 (S01E69)
Episode 68 (S01E68)
další epizody (37)
2004 Fūjin monogatari (TV seriál)
Kjó kara maó! (TV seriál)
Episode 33 (S01E33)
Episode 32 (S01E32)
Episode 31 (S01E31)
další epizody (33)
2002 Samurai Deeper Kjó (TV seriál)
1999 Senkaiden hóšin engi (TV seriál)
1996 Hamelin no Violin Hiki (TV seriál)
1995 Kišin dódži Zenki (TV seriál)
1994 Ranma ½ Special (TV seriál)
1993 Ranma ½ OAV (TV seriál)
1992 Super Zugan (TV seriál)
1989 Biriken nandemo šókai (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
Ranma ½ (TV seriál)
1988 Biriken (TV seriál)
Šin Pro Golfer Saru (TV seriál)
1985 Pro Golfer Saru (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Taxi driver no suiri nišši 4 (TV film)
1986 Hadashi no Gen 2
1983 Bosý Gen

TV seriály

2016 Unmei ni, Nita Koi (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky