foto

Džundži Nišimura

  • nar. 23.12.1955 (63 let)
    Jobuko, prefektura Saga, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Kjó kara maó! R
1999 Taiho šičau zo: The Movie
1997 Kishin dōji Zenki gaiden: Anki kitan
1995 Ranma ½ SUPER
1994 Mars
Ranma 1/2: Čó musabecu Kessen! Ranma team VS Densecu no hó'ó
1992 D-1 Devastator
1991 Doc Typhoon
1989 Šuten dódži
1987 Pro Golfer Saru: Kóga hikjó! Kage no ninpó golfer sandžó!
1986 Pro Golfer Saru: Super Golf World e no čósen!!

TV seriály

2018 Basilisk: Óka ninpó čó (TV seriál)
2017 Neo Yokio (TV seriál)
The Russians? Exactly, the Soviets. (E05)
2016 Bakuon!! (TV seriál)
ViVid Strike! (TV seriál)
2015 Dog Days'' (TV seriál)
2014 Glasslip (TV seriál)
2013 Koitabi: True Tours Nanto (TV seriál)
2012 Dog Days' (TV seriál)
2010 Dóbucu kankjó kaigi (TV seriál)
Nurarihjon no mago (TV seriál)
2008 Kjó kara maó! (TV seriál)
Mission-E (TV seriál)
True Tears (TV seriál)
2006 Simoun (TV seriál)
2004 Fūjin monogatari (TV seriál)
Kjó kara maó! (TV seriál)
2002 Samurai Deeper Kjó (TV seriál)
1999 Senkaiden hóšin engi (TV seriál)
1996 Hamelin no Violin Hiki (TV seriál)
1995 Kišin dódži Zenki (TV seriál)
1994 Ranma ½ Special (TV seriál)
1993 Ranma ½ OAV (TV seriál)
1992 Super Zugan (TV seriál)
1989 Biriken nandemo šókai (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
Ranma ½ (TV seriál)
1988 Biriken (TV seriál)
Šin Pro Golfer Saru (TV seriál)
1985 Pro Golfer Saru (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Taxi driver no suiri nišši 4 (TV film)
1986 Hadashi no Gen 2
1983 Bosý Gen

TV seriály

2016 Unmei ni, Nita Koi (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace