foto

Serhij Solopaj

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Naši kotyky
Victor_Robot
2015 Ličnyj intěres (TV film)
2007 Zdravstvujtě, Vam!

TV seriály

2018 Prysluha (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
2017 Dohory drygom (TV seriál)
Moj lučšij vrag (TV seriál)
Zamuž posle vsech (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
2016 Dom na cholodnom ključe (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Zabytaja ženščina (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 17 (S02E17)
2015 Pes (TV seriál)
Episode 18 (S01E18)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
Vsjo verňotsja (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Tolko moj (S02E21)
2012 Anna German. Tajna belogo angela (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Zaťanuvšajasja rasplata (E10)
SBU. Specoperacija (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Turfirma (S05E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky