foto

Jason Davis

  • nar. 14.10.1984
  • zem. 16.2.2020 (35 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Skandál texaských roztleskávaček (TV film)
2003 Přestávka: Vzhůru do páté třídy
Přestávka: Zpátky do školky
2001 Přestávka: Zázrak na Třetí ulici
Přestávka: Škola mimo provoz
1998 Křižovatka smrti
Maffiósso
Snídaně s Einsteinem (TV film)
1997 Kobylky
Tlouštík z Beverly Hills
1995 Bar Crude Oasis

TV seriály

2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2001 Přestávka (TV seriál)
Lost Leader (S06E05)
Mundy, Mundy (S06E04)
League of Randalls (S06E03)
další epizody (6)
2000 Přestávka (TV seriál)
All the Principal's Men (S05E08)
The Principals of Golf (S05E07)
Big Ol' Mikey (S05E06)
další epizody (32)
1999 Přestávka (TV seriál)
This Brain for Hire (S04E26)
The Candidates (S04E25)
Partners in Crime (S04E24)
další epizody (44)
1998 Přestávka (TV seriál)
Yes, Mikey, Santa Does Shave (S02E19)
Omega Kids (S02E18)
Economics of Recess (S02E17)
další epizody (23)
1997 Přestávka (TV seriál)
The Great Can Drive (S01E22)
Rainy Days (S01E21)
Randall's Reform (S01E20)
další epizody (22)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Roseanne (TV seriál)
The Last Thursday in November (S08E08)
Halloween - The Final Chapter (S08E05)
1993 Dave's World (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Halloween V (S06E06)

Host

TV pořady

2008 Celebrity Rehab with Dr. Drew (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky