foto

Jošinori Okada

  • nar. 19.3.1977 (43 let)
    Ono, Gifu, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kimi no Me ga Toikakete Iru
2019 3 Nin no Nobunaga
Seiri-chan
Ósama ni nare
2016 Fukušú šitai
Onna Hierarchy Teihen Shojo
2015 Ai o cumu hito
Já, hrdina
2014 Barairo no Bûko
Gaki Rock
Hissacu šigotonin 2014 (TV film)
Joshi zu
Kagi no kakatta heja (TV film)
Pancakes
Saikou no Rikon Special 2014 (TV film)
2013 Bašauma-san to Big Mouth
Kamisama no Berebou (TV film)
Kôsoku bâba
Naru Youni Narusa
Strawberry Night ~ After the Invisible Rain (TV film)
Superúchyl
2012 Jamikin Ušidžima-kun
2011 Bitva o ostrov Saipan
Kamisama no karute
Rokku: Wanko no shima
2010 Sankyô no shô (TV film)
2009 Chance! (TV film)
Džúrjoku pierrot
Hidarime Tantei EYE (TV film)
Non-čan noriben
Oto-na-ri
Redline
2008 Memo
Rupan no šósoku (TV film)
Zenzen daidžóbu
2007 Awa Dance
Furaito panikku (TV film)
Shabake (TV film)
Yonimo Kimyona Monogatari Autumn Special (TV film)
2006 Kisarazu Cat's Eye: World Series
Tokyo Tower (TV film)
Žezelotebon
2005 Denša otoko
Kunitori Monogatari (TV film)
Umeko (TV film)
2004 Chuť čaje
Wild Flowers
Šimocuma monogatari
2003 Gúzen ni mo saiaku na šónen
Kisarazu Cat's Eye: Nihon Series
Rokkázu
2001 Maria
1999 Renai Sagishi
1997 Gendai ninkyoden
Tokimeki Memorial
1995 Nagisa no Shindobaddo

TV seriály

2019 Den'ei šódžo: Video girl Mai 2019 (TV seriál)
Joker x Face (TV seriál)
2018 Shufu Katsu (TV seriál)
Sick's Spec Saga (TV seriál)
Todome no kiss (TV seriál)
Šicudži: Saiondži no meisuiri (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2016 Eigjó-bučó Kira nacuko (TV seriál)
Haburashi / Onna Tomodachi (TV seriál)
Ija na onna (TV seriál)
Indigo no Koibito (TV seriál)
Onna Kudoki Meshi 2 (TV seriál)
Půlnoční bistro: Historky z Tokia (TV seriál)
2015 Kuroi gašú: kusa (TV seriál)
Mother Game: Kanodžo-tači no kaikjú (TV seriál)
Čanpon tabeta ka (TV seriál)
2014 Cui no sumika (TV seriál)
Nezumi, Edo o haširu (TV seriál)
2013 Irjú sósa 3 (TV seriál)
Jae no sakura (TV seriál)
Kagi no nai jume o miru (TV seriál)
Saki (TV seriál)
2012 Ataru (TV seriál)
Ekiben Hitoritabi (TV seriál)
Honjitsu wa Taian Nari (TV seriál)
Irjú sósa 2 (TV seriál)
L et M: Wataši ga anata o aisuru rijú, sono hoka no monogatari (TV seriál)
Mirai Nikki (TV seriál)
Suteppufazâ suteppu (TV seriál)
2011 Dr. Irabu Ičiró (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
Kasouken no Onna 11 (TV seriál)
Nankjoku tairiku ~Kami no rjóiki ni idomunda otoko to inu no monogatari~ (TV seriál)
2009 Atašinči no danši (TV seriál)
Gōsuto furenzu (TV seriál)
Hidarime Tantei EYE (TV seriál)
Ikemen sobaja tantei (TV seriál)
2008 2 Cool (TV seriál)
Acuhime (TV seriál)
Chansu!: Kanojo ga seikō shita riyū (TV seriál)
The Naminori Restaurant (TV seriál)
The Quiz Show (TV seriál)
Ó! Mai gáru!! (TV seriál)
2007 33 pun Tantei (TV seriál)
Hana zakari no kimitači e: Ikemen paradise (TV seriál)
Jukipon no ošogoto (TV seriál)
Sekuší boisu ando robo (TV seriál)
Utahime (TV seriál)
2006 Waraeru koi wa šitakunai (TV seriál)
2005 Haru to nacu (TV seriál)
Nobuta. O produce (TV seriál)
Seišun no amigo (E10)
Wakaretemo tomodači (E09)
Onna o nakasu otoko (E07)
další epizody (9)
2004 Honto ni Atta Kowai Hanashi (TV seriál)
Suna no utsuwa (TV seriál)
2003 Boku no mahō tsukai (TV seriál)
Ooku 3 (TV seriál)
Sukai hai (TV seriál)
2002 Double Score (TV seriál)
Kisarazu Cat's Eye (TV seriál)
Taijó no kisecu (TV seriál)
2001 Kabachitare (TV seriál)
2000 Hanamura Daisuke (TV seriál)
Hensyuo (TV seriál)
1999 Kawaii dake ja dame kashira (TV seriál)
1998 Osorubeshi! Otonashi Karensan (TV seriál)
Sekai de Ichiban Papa ga Suki (TV seriál)
1997 Amakarašan (TV seriál)
1996 Iguana no musume (TV seriál)
Natural Ai no Yukue (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky