foto

Kódži Seto

  • nar. 18.5.1988 (32 let)
    Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Džiko bukken: Kowai madori
2019 Ningen šikkaku: Dazai Osamu to 3-nin no onnatači
2018 Nete mo samete mo
2017 Mix
Naratâju
2016 Keiji Inukai Hayato (TV film)
2015 Gassó
Kirisaki Jack no Kokuhaku: Keiji Inukai Hayato (TV film)
2014 Boku wa tomodači ga sukunai
Hiru mo joru mo
Raido Raido Raido (TV film)
Ride Ride Ride (TV film)
Wataši no Hawaii no arukikata
2013 Judge
Sadako 3D 2
Yoso no Uta ~ Watashi no Uta (TV film)
2011 Mošidora: moši kókó jakjú no džoši manédžá ga dorakká no "manedžimento" o jondara
Ranwei Bīto
2010 Rinne no Ame
2009 Džuon: Kuroi šódžo
2008 Gekijô-ban Kamen raidâ Den'ô & Kiba: Kuraimakkusu deka
Gekijōban Kamen Raidā Kiba Makaijō no Ō
Kamen Rider Den-O & Kiva: Climax Deka
2007 Tenshi ga Kureta Mono

TV seriály

2020 Wataši no kaseifu Nagisa-san (TV seriál)
Tokubecuhen (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Digital tattoo (TV seriál)
Akui no mukógawa (E05)
Musume no kokuhaku (E04)
Kirakira džoši no jami (E03)
další epizody (5)
Lupin no musume (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (11)
Perfect world (TV seriál)
2018 Bakumacu gurume bušimeši 2 (TV seriál)
Kuragehime (TV seriál)
Manpuku (TV seriál)
Tómei na jurikago (TV seriál)
7niči kan no inoči (E10)
Tómei na ko (E09)
Ninputači no fuan (E08)
další epizody (10)
2017 Bakumacu gurume bušimeši (TV seriál)
Kinban Gurume Bushimeshi! (TV seriál)
Saki ni umareta dake no boku (TV seriál)
Toga no Hito (TV seriál)
2016 Hope: Kitai zero no šinnjú šain (TV seriál)
Wataši kekkon dekinai džanakute, šinai desu (TV seriál)
2015 Age Harassment (TV seriál)
Asa ga kita (TV seriál)
Hanamoju (TV seriál)
Mother Game: Kanodžo-tači no kaikjú (TV seriál)
2014 Kabuka Boraku (TV seriál)
Lost Days (TV seriál)
2013 Link (TV seriál)
Saitó-san 2 (TV seriál)
2012 Nemureru mori no džukudžo (TV seriál)
Renai Kentei (TV seriál)
Teen Court ~10-dai no Saiban~ (TV seriál)
Tokyo Airport: Tōkyō Kūkō Kansei Hoanbu (TV seriál)
2011 Kurumi no heya (TV seriál)
Yotsuba Jinja Ura Kagyo Shitsuren Hoken~Kokuraseya (TV seriál)
2010 Nasake no onna: Kokuzeikjoku sasacukan (TV seriál)
Tanburingu (TV seriál)
2009 Atašinči no danši (TV seriál)
Otomen (TV seriál)
2008 Kamen Rider Kiva (TV seriál)
Láska nebeská (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2007 Abarenbó mama (TV seriál)
Happy Boys (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce