foto

Masao Kusakari

  • nar. 5.9.1952 (67 let)
    Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kioku ni gozaimasen!
2018 Taisó šijó jo
2017 Saidžó no meii 2017 (TV film)
2015 Kekkon ni ičiban čikakute tói onna (TV film)
2013 Cameraman A Aiičiró no meikjú suiri (TV film)
Dakishimetai! Forever (TV film)
Taishibôkei tanita no shain shokudô
2012 Kono sora no hana: Nagaoka hanabi monogatari
2011 Detective Conan: Kudo Shinichi e no chosenjo kaicho densetsu no nazo (TV film)
2010 Urau Hittoman!
2009 Fukuie Keibuho no Aisatsu (TV film)
Yomigaeri no chi
2007 0093: Džo'óheika no Kusakari Masao
2005 Heitai deka The Movie: Babel no tó no himicu – Zenigata šimai e no čósendžó
1981 Eidžanaika
1976 Bratr a sestra
Gekitocu! Wakadaišó
1975 Ganbare! Wakadaišó
Kuši no hi
1974 Aoba šigereru
Esupai
Kandagawa
Okita Sódži

TV seriály

2019 Innocence: Enzai bengoši (TV seriál)
Monroe ga šinda hi (TV seriál)
Nacuzora (TV seriál)
2018 Bakumacu gurume bušimeši 2 (TV seriál)
2017 Bakumacu gurume bušimeši (TV seriál)
Kinban Gurume Bushimeshi! (TV seriál)
2016 Keiseisaimin no otoko (TV seriál)
Sanada Maru (TV seriál)
2015 Bidžo to danši (TV seriál)
Tamió (TV seriál)
2014 Kinkjú toriširabešicu (TV seriál)
2013 Meoto Zenzai (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
Hakuóki (TV seriál)
Kaeru no ôjosama (TV seriál)
Renai Neet: Wasureta Koi no Hajimekata (TV seriál)
2011 Meitantei Conan: Kudó Šin'iči e no čósendžó (TV seriál)
2010 Daibutsu Kaigen (TV seriál)
Kjúkei no kója (TV seriál)
2009 Atašinči no danši (TV seriál)
Kiina (TV seriál)
ROMES: kúkó bógjo šisutemu (TV seriál)
2008 Monster Parent (TV seriál)
Tókjó šódžo (TV seriál)
2007 Džódan dža nai! (TV seriál)
Kétai keidži zenigata kai (TV seriál)
2006 Jirocho Seoi Fuji (TV seriál)
Keitai Deka Zenigata Rai (TV seriál)
2005 Jošicune (TV seriál)
2004 Kêtai deka Zenigata Rei (TV seriál)
Kêtai deka Zenigata Rui (TV seriál)
Urutora kyû: Dâku fantajî (TV seriál)
2003 Aisuru Tame ni Aisaretai (TV seriál)
Dobutsu no Oisha-san (TV seriál)
2002 Tsuhan-Man (TV seriál)
2000 Mona Lisa no hohoemi (TV seriál)
Wataši no aozora (TV seriál)
1999 Kawaii dake ja dame kashira (TV seriál)
1998 Osorubeshi! Otonashi Karensan (TV seriál)
1997 Móri Motonari (TV seriál)
1996 Furuhata Ninzaburó 2 (TV seriál)
Iguana no musume (TV seriál)
1995 Haširan ka! (TV seriál)
1994 Hana no Ran (TV seriál)
Minami-kun no Koibito (TV seriál)
1993 Jyajya uma narashi (TV seriál)
1990 Jo ni mo kimjóna monogatari (TV seriál)
Kimochi ii Koi Shitai (TV seriál)
1985 Sanada Taiheiki (TV seriál)
1977 Kareinaru keidži (TV seriál)
1976 Kaze to kumo to nidži to (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky