foto

Kateřina Seidlová-Hrušková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Řachanda
2011 Rekvalifikace
1990 Dcera národa (TV film)
1987 Experiment (TV film)
Máme se rádi (TV film)
Smrt z laboratoře (TV film)
1986 Klobouk, měšec a láska (TV film)
1985 Když hraje klarinet (TV film)
O Honzovi a princezně Dorince (TV film)
1984 Komedie s růžemi (TV film)
1983 Báseň (TV film)
Nota bene, Jan (TV film)

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Všechny barvy léta (E11)
2019 Specialisté (TV seriál)
Osudová chyba (S03E23)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Malé lži (S01E10)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
21. srpen (S01E07)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Oddechový čas (S02E21)
Den blbec (S02E19)
Stěhovaví ptáci (S02E12)
další epizody (4)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Padni komu padni (E11)
1988 Advokát ex offo (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 I Love You Honey Bunny - Lazer Queen (hudební videoklip)

Divadelní záznam

1989 Antigona (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2003 Toulavá kamera (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky