foto

Kateřina Seidlová-Hrušková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Řachanda
2011 Rekvalifikace
1990 Dcera národa (TV film)
1989 Antigona (divadelní záznam)
1987 Máme se rádi (TV film)
Smrt z laboratoře (TV film)
1986 Klobouk, měšec a láska (TV film)
1985 Když hraje klarinet (TV film)
O Honzovi a princezně Dorince (TV film)
1984 Komedie s růžemi (TV film)
1983 Báseň (TV film)
Nota bene, Jan (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Malé lži (S01E10)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
21. srpen (S01E07)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Oddechový čas (S02E21)
Den blbec (S02E19)
Stěhovaví ptáci (S02E12)
další epizody (4)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Padni komu padni (E11)
1988 Advokát ex offo (TV seriál)

TV pořady

2003 Toulavá kamera (TV pořad) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace