foto

Filip Jančík

  • nar. 21.11.1974 (42 let)
    Prachatice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Filip Jančík se narodil v roce 1974 v Prachaticích. Až dodnes se zabývá dabingem a jeho práce si můžeme nejlépe všimnout na TV stanici Prima Cool.

Jako herec působil zejména zamlada. Jako kluk si zahrál drobnou roli ve filmu PÁNI EDISONI. Když mu bylo 18, zahrál si ve filmu ZÁHADA HLAVOLAMU a o rok později si zahrál ve filmu VEKSLÁK ANEB STARÉ ZLATÉ ČASY. Dnes ho už málokde můžeme vidět hrát, a je znám spíš jako dabér ve studiu S pro ALFA.

Matyáš "MHSV" Vrabec

Herecká filmografie

Filmy

2009 Jánošík - Pravdivá historie
2003 Iguo Igua (TV film)
1999 Princezna ze mlejna 2
Z pekla štěstí
1994 Vekslák aneb Staré zlaté časy
1993 Záhada hlavolamu
1987 Páni Edisoni

TV seriály

2010 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Nenávist (S02E05)
1992 Pochodeň (TV seriál)

TV pořady

2016 Udílení cen Františka Filipovského 2016 (TV pořad)
1999 Čtveráci (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace