foto

Hannah Tointon

  • nar. 28.12.1987 (31 let)
    Southend, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Hannah se narodila 28. prosince 1987 v Anglickém Essexu. Rodiče Ken a Carol mají ještě jednu dceru – Karu. Právě v ní se Hannah vzhlédla, protože je také herečka. Navštevovala St. Michael School.

Svou první roli dostala v sitcomu KERCHING!, kde hrála dívku jménem Tamsin, která se zajímala o hlavního hrdinu. Stejně tak se ukázala v seriálu STAR nebo THE BILL.

Nejznámější je díky roli v seriálu HOLLYOAKS. Ten se vysílá na Channel 4 a Hannah zde hraje Katy Fox. Po roce se rozhodla, že HOLLYOAKS opustí a vyzkouší nové věci. I díky tomu byla obsazena do hororu THE CHILDREN nebo do sitcomu THE INBETWEENERS.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Festival
2016 Patient Seven
2015 Kapitán Webb
2013 Tělo
Walking with the Enemy
Young, High and Dead
2010 Ztracená budoucnost (TV film)
2008 Děti
2006 Jen trošku štěstí

TV seriály

2016 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
2015 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2014 Penny Dreadful (TV seriál)
Grand Guignol (S01E08)
Co smrt spojí (S01E06)
Šerosvět (S01E04)
další epizody (4)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Smrt v ráji (TV seriál)
The Wrong Man (S03E02)
2013 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duch panského domu (S16E01)
2012 The Hour (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2008 The Inbetweeners (TV seriál)
2006 Genie in the House (TV seriál)
2004 Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 Kerching! (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Star (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace