foto

Herbert Chwoika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Krvavá stopa (TV film)
1989 Saint: Wrong Number, The (TV film)
1988 Verdikt
1985 Divoké husy 2
1981 Posedlost
1980 Speed Driver
1979 Wunderbaren Jahre, Die
1976 Auf Biegen oder Brechen
Věra Romeyková je nežádoucí
1970 Die Schatzgräbergeschichte (TV film)
1967 Brille und Bombe - Bei uns liegen Sie richtig!
1965 Rideaux blancs, Les
1963 Verspätung in Marienborn

TV seriály

1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1991 Der Hausgeist (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
1983 Geschwister Oppermann, Die (TV seriál)
1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)

Dokumentární

1971 Sache, die sich versteht, Eine
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky