foto

Petr Burian

  • nar. 17.2.1945 (74 let)
    Příbram, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1995 Vápenička (TV film)
1992 Dva Janové a ovečka (TV film)
Král, který rád hrál (TV film)
O vodníkovi a housličkách
1990 Heřmánková víla (TV film)
Husarská čest (TV film)

TV seriály

2011 Noha 22 (TV seriál)
2008 Cyranův ostrov (TV seriál)

Dokumentární

2012 Josef Zíma Gala (koncert)
2011 ČT Live - Monika Absolonová (koncert)
2010 ČT Live - Rangers - Plavci (koncert)
2007 ČT Live - Fešáci a Nedvědi v Lucerně (koncert)
1999 Případ Leopolda Hilsnera (TV film)
1991 O živé vodě (TV film)

TV pořady

2015 Rybí svět Jakuba Vágnera (TV pořad)
Telefon (TV pořad)
2014 Dobročinná akademie aneb Paraple 2014 (TV pořad)
Supermiss 2013 (TV pořad)
2013 Dobročinná akademie aneb Paraple 2013 (TV pořad)
2009 Devatero řemesel (TV pořad)
Evropský manuál (TV pořad)
2008 Nic než pravda (TV pořad)
Případy detektiva Packala (TV pořad)
2006 Evergreen show (TV pořad)
2005 Nova sobě (TV pořad)
Zlatý oříšek 2005 (TV pořad)
2004 Milane, Milane, ať se ti nic nestane! (TV pořad)
Zlatý oříšek 2004 (TV pořad)
2001 Country estráda (TV pořad)
Na holky se nepíská (TV pořad)
1999 Hezky česky (TV pořad)
My rádi jíme (TV pořad)
1996 Kolotoč (TV pořad)
1994 Riskuj! (TV pořad)
Čundrcountryshow (TV pořad)
1965 Hry bez hranic (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1984 Příliš velká šance
1983 Anděl s ďáblem v těle

TV seriály

2005 Eden (TV seriál)
Zlatá karta (E01)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Pokoj bez oken (E02)
1995 Život na zámku (TV seriál)
Ředitelka (S01E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace